Friday, March 10, 2017

Jelmaan Rindu - Dadilia Band


Terdengar suaramu disudut hati
Terkadang aku terkenang memori indah denganmu
Mengapa aku yang kau sakitkan
Saat dirimu aku perlukan
Hancur semuanya harapanku kepadamu

Sungguh ku tak mahu kehilanganmu
Tak mahu lagi hatiku jelmaan rindu padamu
*Masih lagi diriku ini menanti kehadiran dirimu
Tak perlu ku terluka sebegini

**Sungguh sungguh ku sayang padamu
Rindu memang ku rindu padamu
Tak perlu ku harus tersiksa
Merindui dirimu

Sungguh sungguh ku hanya adamu
Rindu rinduku pada dirimu
Kembalikan rindu yang dulu
Sewaktu kau denganku
Ku rindu...

Ulang*
          **
          **

Wednesday, March 8, 2017

New Life New Project by Kak Fye πŸ‘€ 


Assalamualaikum Semua πŸ‘€ 
Apa Khabar Semua..
Alhamdulillah, sekarang ni kak fye dah habis belajar kat Kolej Teknologi Perak yang dulu kalau kome nak cari kat Ipoh ni, ramai org panggil ITP ( Institut Teknologi Perak ) . Now, dah upgrade jadi kolej .. Dah selesai tutup fail pelajar. Now I have Diploma in Tourism Management (UiTM).. Tunggu untuk konvo tahun ni. Tapi taktau bila laa πŸ˜‰ Mesti kebanyakkan fellow kak fye yg follow kak fye dari awal sampai now tertanya-tanya mana perginye post lama lama kakfye..
Jangan terkejut ye syg semua, kak fye nak tutup kisah lama, kak fye nak bukak lembaran baru .
So, hari ni posting pertama kak fye .. untuk kisah baru :) In Shaa Allah, lepasni kak fye akan rajin menulis dalam blog dari segi personal da  review..πŸ’‹
Kak fye sekarang tengah rajin untuk membuat review produk. Review by gambar dan review by video (coming soon).. Bagi fellow kak fye yang nak kak fye buat review tentang produk kome,
Boleh lah pakat email dekat kak fye untuk tempahan slot review.
Harap fellow kak fye sudi sokong projek review kak fye :)
email : fify_faeyza@yahoo.com.my

Salam Sayang,
Kak Fye